ADMINISTRACIJA

Ljetno radno vrijeme administracije i tajništva – OBAVIJEST

Učenici koji  do sada nisu podignuli svoje  svjedodžbe i potvrdnice iste mogu podignuti do petka, 15.07.2022.g.u radno vrijeme administracije od 08,00 do 13,00 sati. Tajništvo i administracija će biti zatvoreni za stranke od 18.07.-19.08. zbog korištenja godišnjeg odmora.

Na poveznici https://potvrde.skole.hr možete preuzeti i isprintati elektronički zapis/potvrdu o statusu redovnog učenika.

Ulogirajte se s podacima s kojima ulazite u e-dnevnik (možete kao učenik ili kao roditelj), odaberite svrhu za koju Vam treba potvrda iz padajućeg izbornika i dobit ćete potvrdu.  

IZDAVANJE DUPLIKATA/PRIJEPISA SVJEDODŽBI

Ukoliko je razredna ili završna svjedodžba izgubljena/uništena, može se zatražiti izdavanje duplikata/prijepisa.

Obrazac zahtjeva za izdavanje duplikata /prijepisa potrebno je ispuniti i dostaviti na e-mail info@pomorskabakar.hr

Obrazac se može preuzeti u nastavku ove upute.

Na temelju odluke Školskog odbora, izrada duplikata/prijepisa svjedodžbe naplaćuje se 50,00 kn po svjedodžbi. Sredstva u iznosu od 50,00 kn potrebno je uplatiti na žiro-račun Škole broj: IBAN HR3924020061100109694 s opisom plaćanja: uplata za duplikat svjedodžbe.

Sukladno čl. 155. Zakona o općem upravnom postupku (Narodne novine 47/99), duplikat/prijepis se izdaje najkasnije u roku od 15 dana od dana uredno podnesenog zahtjeva te dostavljenog dokaza o uplati.

Duplikat svjedodžbe preuzima se osobno u administraciji Škole, u uredovno vrijeme za stranke od 09,00 – 13,00 sati radnim danom. Ukoliko podnositelj zahtjeva nije u mogućnosti osobno podignuti duplikat/prijepis svjedodžbe, može drugoj osobi dati ovjerenu punomoć.

Duplikate potvrda o položenim ispitima državne mature izdaje Nacionalni centar za vanjsko vrednovanje obrazovanja.

Priloženi dokumenti:

DuplikatSvjedodzbeZahtijev (13) (18).doc