ADMINISTRACIJA

e-Dnevniku za učenike i roditelje je napravljena nadogradnja kojom je omogućen ispis potvrda o statusu školovanja za učenike osnovnih i srednjih škola. Učenici i roditelji sada mogu kroz e-Dnevnik ispisati potvrdu u svrhu dokazivanja da je učenik u aktualnoj školskoj godini upisan u program i razred, odnosno da ima status redovitog učenika. Potvrde o školovanju učenika se mogu koristiti za različite svrhe kao što su ostvarivanje prava na učenički prijevoz, dječji doplatak, stipendiranje i druge. Generirana potvrda je u PDF formatu, sadrži elektronički pečat i nakon što je učenik ili roditelj preuzmu na računalo ili mobilni uređaj mogu je slati elektroničkom poštom ili ispisati, ovisno o potrebama.

Ulogirajte se s podacima s kojima ulazite u e-dnevnik (možete kao učenik ili kao roditelj), odaberite svrhu za koju Vam treba potvrda iz padajućeg izbornika i dobit ćete potvrdu.  

IZDAVANJE DUPLIKATA/PRIJEPISA SVJEDODŽBI

Ukoliko je razredna ili završna svjedodžba izgubljena/uništena, može se zatražiti izdavanje duplikata/prijepisa.

Obrazac zahtjeva za izdavanje duplikata /prijepisa potrebno je ispuniti i dostaviti na e-mail info@ss-pomorska-bakar.skole.hr

Obrazac se može preuzeti u nastavku ove upute.

Na temelju odluke Školskog odbora, izrada duplikata/prijepisa svjedodžbe naplaćuje se 10,00€ po svjedodžbi. Sredstva u iznosu od 10,00€ potrebno je uplatiti na žiro-račun Škole broj: IBAN HR3924020061100109694 s opisom plaćanja: uplata za duplikat svjedodžbe.

Sukladno čl. 155. Zakona o općem upravnom postupku (Narodne novine 47/99), duplikat/prijepis se izdaje najkasnije u roku od 15 dana od dana uredno podnesenog zahtjeva te dostavljenog dokaza o uplati.

Duplikat svjedodžbe preuzima se osobno u administraciji Škole, u uredovno vrijeme za stranke od 09,00 – 13,00 sati radnim danom. Ukoliko podnositelj zahtjeva nije u mogućnosti osobno podignuti duplikat/prijepis svjedodžbe, može drugoj osobi dati ovjerenu punomoć.

Duplikate potvrda o položenim ispitima državne mature izdaje Nacionalni centar za vanjsko vrednovanje obrazovanja.

Priloženi dokumenti:

Zahtjev za duplikat svjedodžbe