D43 - Posebni program sigurnosne zaštite za pomorce imenovane za sigurnosne dužnosti

Tečaj D43 – Posebni program sigurnosne zaštite za pomorce imenovane za sigurnosne dužnosti traje 9 sati, od toga 7 sati predavanja i 2 sata vježbi.  

Na tečaju d43 - Posebni program sigurnosne zaštite za pomorce imenovane za sigurnosne dužnosti polaznici će odslušati slijedeće sadržaje:

Na tečajeve se možete prijaviti slanjem prijavnice na e-mail, putem web stranice ili  na telefon u radno vrijeme.

Početak idućeg tečaja: 6. lipanj 2022. godine

Radno vrijeme za upite telefonom:
Utorak: 10:30 – 13:30
Četvrtak: 08:30 – 10:00

Radno vrijeme za stranke uz prethodnu najavu:
Petak: 09:00 – 13:00

Polaznik ostvaruje popust od 10% na drugi tečaj izobrazbe pomoraca odslušan u Pomorskoj školi u Bakru, 15% na treći, 20% na četvrti te 25% na peti i svaki sljedeći tečaj koji će odslušati u Pomorskoj školi u Bakru. 

Za grupe polaznika veće od 5 kandidata upućene od strane istog poslodavca na tečajeve izobrazbe pomoraca, odobravamo popust od 15%.

Nakon odslušanog tečaja polaznicima se izdaje potvrdnica. S njom polaznici prijavljuju ispit u Lučkoj kapetaniji. Prijava ispita se najkasnije može izvršiti dva dana prije početka ispita do 12:00 sati. Polaganje ispita se odražava u Lučkoj kapetaniji Rijeka.

Nakon položenog ispita kandidati će dobiti svjedodžbu (D43 brevet) Posebni program sigurnosne zaštite za pomorce imenovane za sigurnosne dužnosti izdanu od Ministarstva mora, prometa i infrastrukture Republike Hrvatske. Rok valjanosti iste iznosi pet godina od dana izdavanja.

Što je potrebno za prijavu breveta D43 - Posebni program sigurnosne zaštite za pomorce imenovane za sigurnosne dužnosti