D6B - Motrenje i ucrtavanje radarskim uređajem i korištenje ARPA uređaja – radna razina

Tečaj D6B – Motrenje i ucrtavanje radarskim uređajem i korištenje ARPA uređaja – radna razina, od toga 17 sati predavanja i 33 sata vježbi. 

Na tečaju D6B - Motrenje i ucrtavanje radarskim uređajem i korištenje ARPA uređaja – radna razina polaznici će odslušati slijedeće sadržaje:

Na tečajeve se možete prijaviti slanjem prijavnice na e-mail, putem web stranice ili  na telefon u radno vrijeme.

Početak idućeg tečaja: 6. lipanj 2022. godine

Radno vrijeme za upite telefonom:
Utorak: 10:30 – 13:30
Četvrtak: 08:30 – 10:00

Radno vrijeme za stranke uz prethodnu najavu:
Petak: 09:00 – 13:00

Polaznik ostvaruje popust od 10% na drugi tečaj izobrazbe pomoraca odslušan u Pomorskoj školi u Bakru, 15% na treći, 20% na četvrti te 25% na peti i svaki sljedeći tečaj koji će odslušati u Pomorskoj školi u Bakru. 

Za grupe polaznika veće od 5 kandidata upućene od strane istog poslodavca na tečajeve izobrazbe pomoraca, odobravamo popust od 15%.

Nakon odslušanog tečaja polaznicima se izdaje potvrdnica. S njom polaznici prijavljuju ispit u Lučkoj kapetaniji. Prijava ispita se najkasnije može izvršiti dva dana prije početka ispita do 12:00 sati. Polaganje ispita se odražava u Lučkoj kapetaniji Rijeka.

Nakon položenog ispita kandidati će dobiti svjedodžbu (D6B brevet) Motrenje i ucrtavanje radarskim uređajem i korištenje ARPA uređaja – radna razina izdanu od Ministarstva mora, prometa i infrastrukture Republike Hrvatske. Rok valjanosti iste iznosi pet godina od dana izdavanja.

Što je potrebno za prijavu breveta D6B - Motrenje i ucrtavanje radarskim uređajem i korištenje ARPA uređaja – radna razina